Τρόποι Πληρωμής

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η Lovely Handmade σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, ειδικότερα:

α) με τραπεζική κατάθεση, β) με αντικαταβολή, γ) μέσω πιστωτικής κάρτας, δ) με μετρητά (μόνο σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας από τα καταστήματα μας, ε) μέσω PayPal, στ) με 3 άτοκες δόσεις μέσω της Klarna. Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού διαφορετικών μεθόδων πληρωμής για μια παραγγελία.

Συνεργαζόμενες Τράπεζες για αποπληρωμή παραγγελίας με τραπεζική κατάθεση:

  • Εθνική Τράπεζα    GR8701104730000047361242085
  • Alpha Bank    GR7701408700870002310002142
  • Eurobank    GR3202604590000980200181620
  • Τράπεζα Πειραιώς    GR5301722780005278028853692 

Klarna

Απολαύστε την ευελιξία της KLARNA.

Αγοράστε ό,τι επιθυμείτε και πληρώστε σε 3 δόσεις χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Ένας πιο έξυπνος τρόπος πληρωμής. Κάντε τις online αγορές σας οπουδήποτε και μοιράστε το κόστος σε 3 άτοκες δόσεις. Θα σας στέλνουμε υπενθυμίσεις για να μην χάσετε ποτέ ούτε μία πληρωμή.

Αποκτήστε τα αγαπημένα σας είδη με έκπτωση. Αποθηκεύστε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέσα στην εφαρμογή. Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις push και ειδοποιηθείτε για κάθε πτώση τιμής. Ανακαλύψτε τις αποκλειστικές προσφορές που προσθέτουμε καθημερινά. 

 Όλα για τις αγορές σε μία εφαρμογή. Ένας καλύτερος τρόπος για αγορές. Μεταφέρετε τις πληρωμές σας για αργότερα, αν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο.

Ενημερωθείτε για τις παραδόσεις σας σε πραγματικό χρόνο. Διαχειριστείτε όλες τις πληρωμές σας μέσα από μία εφαρμογή.

Πώς λειτουργεί

Η Klarna είναι ο πιο smoooth και ασφαλής τρόπος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε σήμερα και να πληρώσετε αργότερα. Χωρίς ψιλά γράμματα. Απλά Klarna. Έτσι γίνονται οι πληρωμές σας με την Klarna. Κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας σε 3 άτοκες δόσεις.
Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

Στο ηλεκτρονικό ταμείο του καταστήματος.
Επιλέξτε την Klarna στο ταμείο και καταχωρίστε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας. Άτοκα και χωρίς έξοδα. Στα πλαίσια της διαδικασίας έγκρισης η Klarna θα πραγματοποιήσει μια απλή αναζήτηση σε αρχείο δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς. Αυτό δεν θα επηρεάσει την πιστοληπτική σας ικανότητα.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί.
Αφού το κατάστημα επιβεβαιώσει πρώτα ότι η παραγγελία σας βρίσκεται καθ’ οδόν, τότε θα χρεώσουμε την κάρτα σας με την πρώτη δόση. Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής.

Πληρωμή κάθε 30 ημέρες.
Αφού κάνετε την πρώτη σας πληρωμή, θα χρεώνουμε αυτόματα την κάρτα σας κάθε 30 ημέρες για τις επόμενες δόσεις. Θα φροντίσουμε να ενημερωθείτε εγκαίρως. Χωρίς τόκους ή έξοδα.

Ερωτήσεις σχετικά με τη πιστοληπτική σας ικανότητα.

Επηρεάζει η Klarna τη βαθμολογία πιστοληπτικής ικανότητάς μου; Όταν χρησιμοποιείτε την Klarna για να μοιράσετε την αγορά σας σε 3 άτοκες πληρωμές, πραγματοποιούμε έναν απλό (soft) έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας. Αυτός δεν θα επηρεάσει την πιστοληπτική βαθμολογία σας, απλά μας βοηθά να επιβεβαιώσουμε ότι πληρώνετε τις οφειλές σας εγκαίρως.
Πώς λειτουργούν οι έλεγχοι πιστοληπτικής ικανότητας; Υπάρχουν δύο είδη ελέγχων πιστοληπτικής ικανότητας: ο ενδελεχής (hard) και ο απλός (soft). Οι απλοί έλεγχοι πιστοληπτικής ικανότητας, αυτοί που πραγματοποιούμε για την Πληρωμή σε 3 δόσεις, δεν επηρεάζουν τη βαθμολογία σας γιατί δεν κοινοποιούνται σε άλλους πιστωτικούς οργανισμούς. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις επιλογές χρηματοδότησής μας, ενδέχεται να απαιτείται ενδελεχής έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας. Ο έλεγχος αυτός θα κοινοποιηθεί στους πιστωτικούς οργανισμούς και θα εμφανίζεται ως διερεύνηση στην πιστοληπτική σας αναφορά. Οι μηνιαίες χρηματοδοτήσεις μέσω πιστωτικού λογαριασμού με την Klarna δίνονται από τη WebBank, μέλος του FDIC.

Γιατί να επιλέξετε την Klarna;
Άτοκα. Χωρίς ψιλά γράμματα. Η αγορά τώρα, πληρωμή αργότερα είναι μια εναλλακτική της πιστωτικής σας κάρτας και σας προσφέρει την ευελιξία που θέλετε, όποτε τη θέλετε, χωρίς να χάνετε τον έλεγχο. Μοιράζοντας το κόστος της αγοράς σας σε 3 μικρότερες πληρωμές με την Klarna, δεν θα πληρώσετε ποτέ τόκο. Ποτέ. Ελευθερία στις online αγορές σας. Η πληρωμή μετά την παράδοση, σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε και είναι ο ευκολότερος τρόπος να κάνετε online αγορές. Ολοκληρώστε την πληρωμή 30 ημέρες μετά την αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος.
Ενημερώστε μας για τις επιστροφές σας απευθείας μέσω της εφαρμογής μας και πληρώστε μόνο για τα προϊόντα που θα κρατήσετε.
Πλήρης διαφάνεια.
Με άμεση έγκριση πίστωσης, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας απευθείας με πλήρη διαφάνεια. Είναι η απλούστερη διαδικασία εφάπαξ εγγραφής που έχετε
χρησιμοποιήσει ποτέ. Δείτε μια πλήρη επισκόπηση των πληρωμών σας online ή στην εφαρμογή μας.

Περισσότερα για την Klarna εδώ.

Τρόποι & Κόστος αποστολής

Worldwide Shipping // Shipping Cost 10€

 Όλα τα προϊόντα που αφορούν παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική στον τόπο που έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 Οι παραδόσεις εκτελούνται καθημερινά 9:00-17:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, & αργιών. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδας σε 1-5 εργάσιμες ημέρες  από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους.

Παραγγελίες με προορισμό το εξωτερικό αποστέλλονται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εντός 5-12 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πραγματοποίησης της παραγγελίας.

 Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Περιοχές Παράδοσης

 Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lovelyhandmade.gr  παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χρόνοι Παράδοσης

 Όταν η παραγγελία σας είναι πλήρης και έτοιμη για αποστολή, παραδίδουμε: 

  • Εντός 72 ωρών στην Αττική και σε όλες τις υπόλοιπες  περιοχές της Ελλάδας, εφόσον η παραγγελία σταλεί μέχρι τις  10:00 π.μ. της προηγούμενης ημέρας. 
  • Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει έως και τις 96 ώρες.
  • Εντός 7-12 εργάσιμων ημερών στη εξωτερικό.

Κόστη Αποστολής εντός Ελλάδας

 Τα μεταφορικά για τις παραγγελίες σας προς όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ η αντικαταβολή εάν επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής έχει κόστος 2,00€.

Κόστη Αποστολής στο εξωτερικό

 Το κόστος μεταφορικών για τις παραγγελίες σας προς το εξωτερικό είναι 10€