Τρόποι & κόστος αποστολής

Worldwide Shipping // Shipping Cost 10€

 Όλα τα προϊόντα που αφορούν παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική στον τόπο που έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 Οι παραδόσεις εκτελούνται καθημερινά 9:00-17:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, & αργιών. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδας σε 1-5 εργάσιμες ημέρες  από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους.

Παραγγελίες με προορισμό το εξωτερικό αποστέλλονται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εντός 5-12 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πραγματοποίησης της παραγγελίας.

 Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Περιοχές Παράδοσης

 Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lovelyhandmade.gr  παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χρόνοι Παράδοσης

 Όταν η παραγγελία σας είναι πλήρης και έτοιμη για αποστολή, παραδίδουμε: 

  • Εντός 72 ωρών στην Αττική και σε όλες τις υπόλοιπες  περιοχές της Ελλάδας, εφόσον η παραγγελία σταλεί μέχρι τις  10:00 π.μ. της προηγούμενης ημέρας. 
  • Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει έως και τις 96 ώρες.
  • Εντός 7-12 εργάσιμων ημερών στη εξωτερικό.

Κόστη Αποστολής εντός Ελλάδας

 Τα μεταφορικά για τις παραγγελίες σας προς όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ η αντικαταβολή εάν επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής έχει κόστος 2,00€.

Κόστη Αποστολής στο εξωτερικό

 Το κόστος μεταφορικών για τις παραγγελίες σας προς το εξωτερικό είναι 10€